Breaking News
recent

N1 - još jedna regionalna televizija

Regionalna televizija Kanal N1 počinje da radi početkom 2014. i emitovaće celodnevni informativni program na području Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Kako je saopšteno, N1 će kao regionalni partner kompanije CNN emitovati program iz tri centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, kao i iz lokalnih centara smeštenih po gradovima celog regiona, a program će moći da prati više od 15 miliona gledalaca u tri zemlje.

Glavni finansijski investitor kanala N1 je United Group, "pay TV" platforma prisutna u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i kablovskog operatora SBB, operatore Telemach Slovenija i Telemah BiH, kao i regionalnu satelitsku platformu Total TV.

Sporazum o saradnji sa kompanijom Turner Broadcasting System Europe Limited, koja je vlasnik kanala CNN International, omogućio je kanalu N1 da postane ekskluzivni partner CNN-a u regionu.

Direktor Kanala N1 i direktor programa za sve tri zemlje biće bivši novinar CNN Brent Sadler, dugogodišnji međunarodni dopisnik CNN-a i bivši dopisnik sa Bliskog istoka za ITN.

(beta / media-sat.net)

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.