Weather (state,county)

Najnovije vijesti

H1 Telekom predstavio unaprijeđeno sučelje H1TV-a

Uz novi dizajn, poboljšanje funkcionalnosti korisničkog sučelja i mogućnost reprodukcije zvuka u 5.1 Dolby Digital surround zvuku, H1TV ponovno je podigao ljestvicu IP televizijama na hrvatskom tržištu.

H1TV je izvrsno ocijenjena IP televizija, a uz novo sučelje dodatno zadovoljstvo naših korisnika zasigurno neće izostati. Jednostavniji pregled sadržaja putem multimedijalnog centra te dodatna personalizacija sadržaja, učinili su ovu uslugu još kvalitetnijom. Uz novo atraktivno i intuitivno sučelje H1TV-a, korisnici H1 Telekoma mogu u atmosferi svoga doma uživati u savršenom 5.1 Dolby Digital surround zvuku.

Korisnicima je na raspolaganju i besplatna snimalica te atraktivna videoteka s trailerima svih filmova. H1TV omogućuje i jednostavan pristup snimkama na eksternom disku i upravljanje njima po vlastitim željama, spajanje USB memorije ili povezivanje računala s TV prijemnikom te uživanje u multimedijskim sadržajima najrazličitijih formata. Tu je i pregledavanje propuštenog sadržaja do tri dana unatrag na velikom broju kanala, pauziranje TV sadržaja do 120 minuta te nastavak gledanja u bilo kojem trenutku. Sve navedeno je besplatno i svima dostupno, već u osnovnom paketu.

H1TV je interaktivna i multimedijska televizija koja uz veliki broj kanala i paketa, omogućuje i pregledavanje svih dostupnih video sadržaja na servisu YouTube, korištenje najpopularnije društvene mreže Facebook na velikom ekranu, ali i kvalitetan prijem i slušanje velikog broja lokalnih i regionalnih radijskih postaja.

Kao posebnost ove IP televizije na našem tržištu važno je istaknuti da H1TV jedini omogućava svojim korisnicima samostalno kreiranje osnovnog TV paketa, mogućnost odabira pojedinačnih kanala i ažuriranje liste kanala putem korisničkih stranica, te jednostavno pregledavanje sadržaja iz H1 videoteke. Za H1 korisnike tu je i besplatna aplikacija za smartphone i tablete koja u trenu pretvara mobilni uređaj u daljinski upravljač te još bolji programski vodič (EPG) koji donosi sadržajan opis svih TV programa, ali omogućuje i korištenje H1 TV live usluge.

H1 Telekom kontinuirano razvija usluge u skladu s potrebama korisnika s namjerom pružanja naprednih telekomunikacijskih usluga po najpovoljnijoj cijeni. Ponuda broadband usluga uključuje internet, telefon te IPTV koja je tijekom dvije godine rada postavila sasvim nove standarde po pitanju brzine, intuitivnosti i atraktivnosti usluge zadobivši veliko povjerenje korisnika. Uvođenje super brzog VDSL-a u lipnju prošle godine ispunilo je očekivanja postojećih korisnika, te privuklo i one najzahtjevnije kad je u pitanju najbrži internet.

Nema komentara