Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Na TV Pink dolaze Bravo mjuzik, Pinkove zvezde i Deluks šou!

Pink je ozbiljno riješio da nakon raskida saradnje s „Grand produkcijom" postane vladar muzičkog tržišta. Kako Kurir saznaje, uz „Bravo mjuzik" spremaju se još dva velika koncepta, pa će gledaoci moći da uživaju u emisijama „Vojs" ili „Pinkove zvezde", u kojima će se tražiti novi talenti, kao i zabavnom programu „Deluks šou", u kojem će nastupati samo najveće zvezde, poput Cece Ražnatović i Zdravka Čolića.


Od petka će „Bravo mjuzik" biti emitovan na satelitu i prvi put posle 15 godina neće biti skremblovan, već će biti potpuno otvoren i dostupan svima. Za sva tri gigantska šou-programa koja sprema Pink biće angažovano više od tri stotine ljudi, a sve će se snimati u dva ogromna filmska studija u Šimanovcima - navodi naš odlično obavešten izvor i dodaje:
Aleksandar Milić Mili, koji je u Americi završio ekonomiju i postao istinski muzički mogul s višemilionskim tiražima i organizacijom koncerata na Marakani i Ušću, biće idejni tvorac celokupnog novog talasa i glavni čovek za sve programe, koji će obuhvatati ne samo kvalitetnu narodnu muziku već sve što vredi na estradnoj sceni.

On otkriva da će krajem sledeće nedelje u Beograd doći 25 ljudi sa čuvenog Berluskonijevog kanala Ćinkve, koji će zajedno sa Željkom Mitrovićem raditi na scenografiji kakva nije viđena na ovim prostorima i na kojoj će moći da pozavide i najbolje evropske televizijske stanice.
U više navrata pokušali smo da s vlasnikom Pinka i Milijem popričamo o velikim projektima, ali ostali su nedostupni.
Pink telekom
SATELITSKA PLATFORMA
SA 100 NAJBOLJIH KANALA
Kako Kurir saznaje, poseban poduhvat biće ogromna satelitska platforma koja se ubrzano sprema, a čije se lansiranje očekuje 20. septembra. To će biti najveći poduhvat u istoriji Pinka, zvaće se „Pink telekom" i, osim u Srbiji i zemljama iz okruženja, emitovaće se u celoj Evropi. Plan je da bude 100 kanala, od čega će 50 biti Pinkovih, a 50 najpopularnijih iz regiona. Biće dostupan po izuzetno niskoj ceni, kako bi svako mogao da ga sebi priušti.

Izvor: kurir

Nema komentara