Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Pink pokrenuo erotske kanale i TV Grand

Ružičasta televizija će svojim gledaocima ponudi osam novih kanala među kojima su "Pink Erotic","Pink Erotic 2", "Pink Erotic 3", "Pink Erotic 4", "Pink Classic", "Pink Western" i "Pink Style", ali i "Pink "Grand", koji startuje sa emitovanjem od sljedeće nedelje.

Televizija “Pink” pokrenuće u okviru Pink paketa osam novih kanala. U pitanju su “Pink Erotic”,”Pink Erotic 2″, “Pink Erotic 3″, “Pink Erotic 4″, “Pink “Grand”, “Pink Classic”, “Pink Western” i “Pink Style”. Svi osim “Pink Granda biće dostupni od sutra.

“Pink Grand“, koji će biti pokrenut od iduće nedelje, svakodnevno će emitovati više od šest sati sopstvene produkcije, dok će sve emisije biti zabavnog tipa i u duhu narodne muzike. Inače, kanal “Pink Grand” ima sopstveni studio na Košutnjaku koji je nezavistan od postojećeg gde se snimaju emisije Grand produkcije za televiziju “Pink”.

Za starije od 18 godina u ponudi su četiri kanala: “Pink Erotic”,”Pink Erotic 2″, “Pink Erotic 3″, “Pink Erotic 4″, koji će imati erotski sadrzaja.

“Pink Western”namenjen je ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama vesterna, ali i neki noviji naslovi.

Za ljubitelje najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina prošlog veka “Pink” grupacija je pripremila kanal “Pink Classic”. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini.

Oni koji drze do stila, koji prate modni svet, dizajn, inovacije u tehnickom svetu, uzivaće u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu “Pink Style”.

Sada, kada je ponuda proširena na ukupno 43 kanala, gledaoci će još više imati izbora kada se dohvate daljinskog upravljača.


Pink će nastaviti da proširuje listu svojih programa i do kraja ove godine očekuje se pokretanje još novih kanala.

telegraf/media-sat.net

Nema komentara