Breaking News
recent

Formula 1 od ove sezone u MAXtv paketu!

Izvrsna vijest za ljubitelje oktanskih sportova. Od ove sezone spektakularne utrke Formule 1 prikazivat će se na novom kanalu MAXtv-a MAX GP-u!

Ove sezone, utrke Formule 1 prikazivat će se na MAX GP-u, novom kanalu na MAXtv-u. Svi ljubitelji najatraktivnijih svjetskih utrka tako će moći pratiti spektakularne prijenose treninga, kvalifikacija i utrka, uz stručne komentare Ivice Blažička, Nevena Novaka i njihovih gostiju.

Osim prijenosa Formule 1, na ovom kanalu moći će se pratiti i druga sportska auto-moto događanja: WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup, Superstars Series, ADAC GT Masters, Ferrari Challenge, F1 Ferrari Previews, 24h NBR, FIA European Truck Grand Prix, Indy car highlight i Elite League Speedway. Sav sadržaj je lokaliziran, odnosno ima titlove na hrvatskom jeziku ili hrvatsku sinkronizaciju.

MAX GP će emitirati 24 sata na dan, a bit će dostupan korisnicima MAXtv i MAXSat usluge, kao i MAX3 korisnicima u sklopu novog paketa MAX Auto Moto. U ovom paketu nalazi se još i kanal Kreator TV na kome će se moći pratiti motorističke Grand Prix utrke.

tportal/media-sat.net

Nema komentara:

Pokreće Blogger.