Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Tri nova kanala u platformi Trikolor TV

Od 1. maja 2014. u sastavu paketa Trikolor TV nalaze se tri nova kanala - Luxury World, STS Love i TDK.

Luxury World je kanal o luksuznom životu, ljepoti i uspješnim ljudima, odražavajući sve aspekte modernog života diljem svijeta: od svjetskih i kulturnih događaja do pustolovina i neobičnih sportova. Vrhunski restorani i prestižna ljepota salona, luksuznih nekretnina i skupih odmarališta, ekskluzivni nakit i dragocjeni satovi - sve je to dostupno na kanalu Luxury World.

STS Love je kanal o realnim osjećajima. Omiljeni serijali, reality showi i vlastiti projekti STS Media o ljubavi i vezama, u kojima su sve situacije slične. Poznati likovi i pozitivne emocije za one koji vide svijetlu stranu.

Ladies Club TV (TDK) je prvi ruski interaktivni kanal za žene. Program TDK usmjeren je na razvoj ličnosti, adaptaciju na nove i promijenjene uslove života te pomaže pronaći odgovore na brojna pitanja: kako pronaći posao, kako odgajati dijete i izgraditi odnos sa suprugom, kako se nositi s problemima na poslu, s depresijom, obiteljskim problemima, kako izabrati proizvod ili uslugu, kako napraviti dom ugodnim i komfornim.

Kanali su dostupni putem satelita Eutelsat 36A i Eutelsat 36B u formatu MPEG-4 u sklopu paketa Super Optimum, Maximum HD i Zlatna karta.Sve uključeno.

media-sat.net prema materijalu preuzetom sa www.telesat-news.net

Nema komentara