Breaking News
recent

M1 FILM kanal krenuo s emitiranjem

M1 FILM novi je filmski kanal koji je danas krenuo s emitiranjem. Radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokaliziranom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno.

Bogati filmski katalog čine kvalitetni filmovi za široku publiku, odabrani filmovi europske i azijske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci.

Samo u prvom mjesecu emitiranja na M1 FILM kanalu gledatelje očekuje 75 filmskih naslova. Kriminalistički "U električnoj magli" (In The Electric Mist) s Tommyjem Lee Jonesom i Johnom Goodmanom, "Cop Land" sa Sylvesterom Stalloneom, Harveyjem Keitelom, Rayom Liottom i Robertom De Nirom, triler "88 minuta" (88 Minutes) s Alom Pacinom, komična drama "Psihić" (Shrink) s Kevinom Spaceyjem, triler "Zloba" (Malice) s Nicole Kidman i Alecom Baldwinom, filmovi su s kojima će M1 FILM započeti emitiranje.

M1 FILM od početka emitiranja daje podršku mladim nadama domaće filmske industrije, pa će se na kanalu moći gledati kratki filmovi hrvatskih producenata. Mnogi od njih već su zapaženi i prikazivani na filmskim festivalima diljem svijeta.

M1 FILM se od danas može gledati u baznim paketima Optima Telekoma (69. kanal) i Amis Telekoma (27. kanal), a uskoro se očekuje širenje i na druge platforme u Hrvatskoj i regiji.

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.