Breaking News
recent

Spacecom sklopio sporazum s tvrtkom SPI International

Tvrtka SPI International sklopila je sporazum sa izraelskim satelitskim operaterom Spacecom za pružanje usluga uplinka, kodiranja i kapacitete na satelitu Amos 3 u cilju distribucije do evropskih kupaca. Ovaj višegodišnji sporazum, koji vrijedi više miliona dolara, unaprijedit će HD i SD kanale tvrtke SPI International. SPI International je vlasnik kanala Kino Polska, jednog od najboljih filmskih kanala u Poljskoj. Spacecom surađuje s tvrtkom TTCOMM, svojim partnerom u Poljskoj, kako bi osigurao punu uslugu.

SPI International nudi brojne kazališne filmove i televizijske programe diljem svijeta, a koristi satelit Amos 3 za distribuciju standardnih i premium paketa uključujući tematske premium sadržaje. Tvrtka trenutno distribuira šest HD i pet SD kanala do kablovskih mreža i DTH operatera u Poljskoj.

Satelit Amos 3, skupa sa satelitom Amos 2, smješten je na orbitalnoj poziciji 4 st. zapadno, pružajući usluge u istočnoj i centralnoj Evropi i Bliskom Istoku. Sljedeći Spacecom-ov satelit, Amos 6, trebao bi da se pridruži ovim satelitima u 2016. godini nakon lansiranja uz pomoć rakete Falcon 9.

Izvor: satellitetoday.com

Nema komentara:

Pokreće Blogger.