Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Od rujna novi filmski kanal M1 GOLD

Producent domaćeg filmskog kanala M1 Film u planu je pokrenuti još jedan filmski kanal M1 GOLD.

M1 GOLD će gledateljima nuditi 24 sata dnevno filmski program, a na kojem će se prikazivati premium naslovi i filmovi novije produkcije.

Nakon što je 2014. godine u Hrvatskoj i regiji pokrenut filmski kanal M1 FILM, koji upravo slavi prvu godinu emitiranja, pokretanjem novog kanala želi se podići kvaliteta i raznovrsnost filmskog sadržaja na malim ekranima. Ujedno, to je i korak u širenju M1 FILM filmskih kanala.

M1 FILM i M1 GOLD surađuju s više regionalnih i svjetskih distributera, a čiji bogati filmski katalog čine kvalitetni filmovi za široku publiku, odabrani filmovi europske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci.

M1 GOLD pružit će puno dobre zabave uz kino hitove kao što su Uzvišenost (Transcendence) s Johnnyjem Deppom i Morganom Freemanom, Zatočene (Prisoners) s Hughom Jackmanom i Jakeom Gyllenhaalom, Philomena (Philomena) s Judi Dench, Arbitraža (Arbitrage) s Richardom Gereom i Susan Sarandon, Crvena svjetla (Red Lights) s Robertom De Nirom i Sigourney Weaver, Ukradena priča (The Words) s Bradleyjem Cooperom i Dennisom Quaidom, Ledeni ubojica (The Mechanic) i Iskupljenje (Redemption) s Jasonom Stathamom.

M1 GOLD naći će se u ponudi regionalnih telekom i kabelskih operatora od 01.09.2015.

(media-sat.net)

Nema komentara