Breaking News
recent

Yahlive i RTV Alpha One potpisali strateški ugovor o suradnji i emitiranju na MENA beam

Yahlive satelit i RTV mreža A1 potpisali su strateški Ugovor o suradnji i emitiranju na MENA beam za gledatelje iz Balkana.

Yahlive je danas objavio da je potpisao strateški Ugovor o suradnji i kapacitetima jednog transpondera s Adriatic Tours SL, vlasnikom RTV mreže A1, te da će obje tvrtke surađivati i emitirati kanale balkanskih država na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi na osam jezika; bosanski, srpski, hrvatski, albanski, turski, španjolski, engleski i arapski. Ovi free-to-air kanali će biti dostupni gledateljima Yahlive koji su na MENA beamu na Yahsat 1A satelitu koji se nalazi na poziciji 52.5E.

Ovaj projekat je u skladu s poslovnim strategijama Yahlive i A1 RTV Mreže, koje se fokusiraju na ciljanje različitih država diljem regije i na pružanju popularnih sadržaja iz domaće i inostrane TV produkcije.

Komentirajući partnerstvo, gospodin Sami Boustany, CEO Yahlive je istakao: "Naš cilj je pružiti raznovrsnost sadržaja za širok dijapazon publike i zajednica unutar našeg otiska, a mi smo oduševljeni jer smo potpisali taj ugovor upravo sa A1 RTV mrežom kako bi se proširio naš doseg ka balkanskim gledateljima u regiji. Dogovor s A1 RTV mrežom je dokaz Yahlive predanosti za povezivanje s različitim grupacijama gledatelja diljem našeg područja pokrivenosti i pružanja usluga našoj publici s visokokvalitetnim informativnim i zabavnim kanalima, koje ovaj Ugvoor donosi. "

Yahlive već služi veliki broj država u regiji, uključujući arapsko, perzijsko, afganistansko i kurdsko govorno područje. IPSOS istraživanje provedeno ranije ove godine, istaknulo je da Yahlive ima najveći ukupni rezultat zadovoljnih novih kupaca među regionalnim providerima satelitskih usluga te da je postao najveća tvrtka za satelitsko emitiranje u regiji u smislu broja kanala i gledatelja.

G. Mahir Žiško, generalni direktor Adriatic Tours SL Španija je dodao; "Sretni smo objaviti naše strateško partnerstvo u oblasti satelitskog emitiranja. Naša vizija je stvoriti mostove između naroda i ljudi iz različitih etničkih i kulturnih sredina i uz potporu Yahlive, taj san postaje stvarnost. Adriatic Tours S.L. će kroz RTV mrežu A1 ponuditi svim glavnim medijskim tvrtkama iz Europe, posebno onim na Balkanu, priliku da predstave svoje aktivnosti i programe na ovom prestižnom satelitu. "

Yahlive, sa sjedištem u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pokrenut je 2011. godine kao zajednički projekat između vodećeg svjetskog satelitskog operatera SES, i Yahsat-a i pionirski je Emiratski satelitski operator u potpunom vlasništvu kompanije Mubadala, jedne od vodećih investicijskih kompanija u Abu Dhabiju i Emiratima.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.