Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Eurosport najavljuje novi identitet uz slogan Zapali svoju strast

Eurosport poziva ljubitelje sporta širom svijeta da uz slogan 'zapali svoju strast' otkriju novi identitet branda kojim se najavljuje početak uzbudljivog novog poglavlja za ovaj sportski kanal u vlasništvu Discoveryja. Novi identitet branda uključuje i preimenovanje Eurosport kanala u Eurosport 1, čime će razlika između dva Eurosport kanala biti jasnija.

Novi identitet će biti predstavljen u petak, 13. novembra 2015. Uz slogan 'zapali svoju strast' i #ShareMyPassion kampanju na društvenim medijima, potaknut će ljubitelje sporta da podijele svoje priče o velikoj predanosti kojom iskazuju svoju ljubav prema sportašima, ekipama ili sportu.

Novi identitet je prepoznatljiv i drugačiji, stvaran za Eurosport 21. stoljeća, uz uvažavanje bogate baštine inovacija i stručnosti koje su sačinjavale DNK Eurosporta kroz više od 25 godina.

Eurosport, koji je sada potpuno u vlasništvu Discoveryja, u protekloj je godini stekao prava na prenos Olimpijskih igara za cijelu Europu. Dio je to dugoročne opredjeljenosti za osiguravanje iskustava vrijednih pamćenja i angažiranje obožavatelja svih uzrasta u sportovima koje vole bilo gdje, u bilo kojem trenutku i na bilo kojem uređaju.

Petar Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta je izjavio: "Eurosport se čvrsto etablirao kao glavno ime za prenos sportskih događaja, te je u vlasništvu Discoveryja doživio ubrzani rast uz ponovno aktiviranje branda, a sve s ciljem povezivanja s fanovima."

"Današnje lansiranje novog identiteta branda je još jedan veliki korak naprijed kako bi Eurosport postao prioritetno odredište za ljubitelje sporta širom svijeta. Naš novi slogan 'zapali svoju strast' posvećen je fanovima i stavlja naglasak na uistinu transformirajuću godinu za Eurosport."

"Osigurali smo ekskluzivna prava za lokalne obožavatelje sporta na svakom tržištu time što smo osigurali dijeljenje iskustva koje se ne smije propustiti – prenos uživo sva četiri teniska Grand Slam turnira, svih većih europskih nogometnih liga, najvećih moto utrka, svih većih biciklističkih utrka i naravno, Eurosport će biti domaćin prenosa Olimpijskih igara u Europi od 2018-2024. godine."

"Poboljšali smo produkciju kako bismo ispričali velike sportske priče na još inovativniji način što je rezultiralo rekordnom gledanošću za mnoge velike događaje tokom 2015. Danas smo uzbuđeni što sve to možemo zaokružiti u jednu cjelinu novim identitetom i porukom, hraneći 'strast za sportom' naših obožavatelja."

Antonio Ruiz, potpredsjednik marketinga i upravljanja franšizom, Eurosport, je dodao: "Oživljavanje Eurosport branda uslijedilo je nakon opsežnih istraživanja na više tržišta, kako bismo razumjeli percepciju brenda i omogućili kompaniji da definira svoje vrijednosti."

"Eurosport će sada imati prepoznatljivu osobnost i vrhunske vizuale, kojima će dodatno angažirati svoje obožavatelje."

"Obožavatelji i sportaši žive svoju strast za sportom na nevjerovatne načine. Eurosport sada potiče tu strast i slavi njihovu odanost, ambiciju, predanost, žrtvu, ludilo i radost. "

O Eurosportu

Eurosport, sportska mreža u vlasništvu Discoveryja, povezuje obožavatelje i sportaše na najvećim sportskim događajima. Kanali Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosportnews dosežu 243 miliona kumulativnih pretplatnika u preko 99 zemalja u Europi, okeanskoj Aziji, Africi i Bliskom istoku. Eurosport.com je vodeća europska web stranica posvećena sportskim vijestima s 23 miliona posjetitelja mjesečno. Eurosport Player pruža pristup najvećim sportskim događajima, dostupnim u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju u 52 zemlje. Eurosport Events specijaliziran je za upravljanje i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija možete pronaći na stranici corporate.eurosport.com

 

Nema komentara