Breaking News
recent

Uskoro novi HBO kanali u regiji

Operater premium kanala HBO uskoro će rebrandirati svoje kanale u CEE regiji. Ovim činom pojedini kanali iz ove kuće pojavit će se po prvi put na nekim teritorijama. HBO kanal i dalje ostaje glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarce iz američke, ali i evropske originalne produkcije te ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera. HBO nudi sadržaj 24 sata na dan, a sve ključne HBO originalne serije i dalje će se prikazivati simultano s američkom premijerom, upravo na ovom kanalu.

HBO Comedy od 21. marta 2016. postaje HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 će se emitirati minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda će obuhvatiti bogati katalog filmova i TV serija – tijekom dana će se prikazivati komedije, obiteljski filmovi i dječji sadržaj, dok u večernjim satima gledatelji mogu uživati uz sadržaj dramskoga žanra, komedije, trilere, akcijske te horor filmove.

HBO 3 je potpuno novi linearni kanal posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 s emitiranjem kreće 26. marta, od kada će gledateljima u regiji biti dostupan 24 sata na dan. HBO 3 gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal također donosi odabrane filmske naslove koji će se prikazivati tijekom dana ili u kasnijim večernjim terminima. Uz HBO 3 gledatelji će moći uživati i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.

HBO trenutno emitira u 14 zemalja CEE regije, uključujući Mađarsku, Češku, Slovačku, Rumuniju, Poljsku, Bugarsku, i zemlje bivše Jugoslavije.

Izvor: HBO / media-sat.net

Nema komentara:

Pokreće Blogger.