Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Eurosport napušta MAXtv

Sa žaljenjem objavljujemo da od 4. svibnja pretplatnici MAXtv-a i Iskon.TV-a više neće moći pratiti ekskluzivne prijenose najvećih sportskih događaja na Eurosportu, jer je...

Hrvatski Telekom odlučio ne produžiti ugovor o distribuciji kanala, unatoč činjenici da Eurosport nije mijenjao postojeće komercijalne uvjete.

Shodno tome, Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD i Eurosportnews će biti uklonjeni s navedenih platformi. Ispričavamo se na ovoj neugodnoj situaciji za gledatelje te ih uvjeravamo kako Eurosport ostaje posvećen hrvatskom tržištu i svojim brojnim vjernim poklonicima koji nas ovdje prate već 15 godina.

Poduzeli smo sve u cilju postizanja dogovora na obostrano zadovoljstvo s Hrvatskim Telekomom i Iskonom, kako ljubitelji sporta ne bi propustili visokokvalitetni program i prijenose sportskih događaja u kojima sudjeluju najbolji hrvatski sportaši i sportašice uključujući Bundesligu, Roland Garros, US Open, Tour de France i mnoge druge.

Eurosport kanali će i dalje biti dostupni kod drugih pay-TV operatera u Hrvatskoj te će se moći gledati na Evo TV-u, B.net-u, Vip TV-u, H1 TV-u, Amis TV-u, te preko Eurosport Playera,Eurosportove premium digitalne usluge na zahtjev, stoji u obavještenju Eurosporta na zvaničnoj Facebook stranici.

 

Nema komentara