Breaking News
recent

Eurosport sa zvijezdom zimskih sportova Lindsey Vonn predstavlja seriju CHASING HISTORY

Eurosport je danas objavio suradnju s Lindsey Vonn, najuspješnijom skijašicom spusta svih vremena, kojom se najavljuje premijera sveobuhvatne serije koja će obožavateljima dati ekskluzivan pristup ovoj zvijezdi zimskih sportova – kako na stazi, tako i van nje. Serija Chasing History s emitiranjem počinje u februaru 2017. i pratit će LindsEy Vonn dok pokušava ostvariti svoj san i srušiti rekord u broju pobjeda u utrkama svjetskog kupa. Ujedno, ova serija predstavlja jedan od ključnih dijelova u pripremama Eurosporta za prijenos zimskih Olimpijskih igara u Pjongčangu 2018.

Lindsey Vonn, porijeklom iz Vaila u američkoj državi Colorado, sa 76 pobjeda u Svjetskom kupu u šesnaestogodišnjoj karijeri, smatra se najuspješnijom skijašicom svih vremena u disciplini spust. Zlatna s Olimpijade 2010. je kamerama Eurosporta dala pristup u sve sfere svog života. Obožavatelji će moći vidjeti kako se Lindsey opušta van skijaške staze s porodicom i prijateljima, uz skijanje upoznati i njene druge strasti, te će prvenstveno dobiti priliku ući duboko u mentalni sklop vrhunske sportašice koji žudi za sportskom "besmrtnošću".

Obožavatelji će s Lindsey krenuti na putovanje na kojem će moći iskusiti sve sjajne ali i teške trenutke, te izazove s kojima će se Lindsey suočavati u svom pohodu na olimpijsku medalju. Do početka Olimpijskih igara u Pjongčangu ostalo je još samo 500 dana. Chasing History je bitna serija kojom Eurosport gledateljima približava ponajprije "ljudske" priče sportaša dok se pripremaju za borbu za olimpijsko zlato.

Serija će se prenositi na svim Eurosportovim kanalima i platformama, uključujući Eurosport Player, uslugu koja gledateljima pruža mogućnost užitka u ekskluzivnim sadržajima uživo te na zahtjev.

Dodatni ekskluzivni sadržaj takođe će biti dostupan na pridruženoj aplikaciji čije je pokretanje najavljeno pred početak emitiranja serije.

"Oduševljena sam jer uz Eurosport imam priliku podijeliti moju priču kroz "Lov na historiju". Sljedećih 18 mjeseci za mene će biti jedno od najuzbudljivijih razdoblja moje profesionalne karijere te u ovom projektu ne mogu zamisliti boljeg partnera od Eurosporta, središnjeg mjesta za zimske sportove. Eurosport me pratio kroz profesionalni život i karijeru, a sada je pravo vrijeme i za uvid u moj osobni svijet.

"Lov na historiju" moje će obožavatelje odvesti na putovanje na kojem ću, nadam se, iskusiti fantastične trenutke, no takođe će moći vidjeti svakodnevne izazove s kojima se suočava svaki profesionalni sportaš. Vjerujem kako će biti uistinu zabavno!" - izjavila je Lindsey Vonn.

Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta, je dodao: „Eurosportov tim vrlo je uzbuđen zbog suradnje s Lindsey, pravom svjetskom zvijezdom. Kroz svoju karijeru dokazala se ne samo kao pionirka koja se pretvorila u globalnu ikonu, veći i kao uzor milionima ljudi širom svijeta. Obožavateljima ćemo na svim Eurosportovim platformama pružiti jedinstven uvid u načine pripreme jedne vrhunske sportašice, doživjet će s njom vrhunce, padove i sve izazove koji je čekaju u njenom „Lovu na historiju “ .

Ovaj je program savršen primjer „novog“ Eurosporta koji uz prijenose sportskih događanja uživo bez premca, kreira i jedinstven sadržaj. Eurosport će u nadolazećoj zimskoj sezoni prenositi sve utrke Svjetskog prvenstva i Svjetskog kupa.“

U junu 2015. Discovery Communications i Međunarodni olimpijski odbor potpisali su ugovor kojim su Eurosportu dodijeljena ekskluzivna televizijska i višeplatformska prava za 50 zemalja i teritorija u Europi za sljedeće četiri Olimpijade (Pjongčang 2018., Tokio 2020., Peking 2022. te OI 2024.)

(media-sat.net)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.