Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sundance TV i Travel Channel u platformi Total TV



Od 2. oktobra 2017. godine pretplatnici regionalne satelitske platforme Total TV biće bogatiji za još dva zanimljiva kanala. Riječ je o kanalima Sundance TV i Travel Channel.

Sundance TV je filmski kanal u vlasništvu AMC Networks. Kanal je posvećen emitovanju dokumentaraca, nezavisnih igranih filmova, kratkih filmova, filmova svjetske kinematografije i originalnih programa, poput vijesti o najnovijim događanjima iz svake godine Sundance Film Festivala. Na Sundance TV stižu filmovi koji su svježe stigli s velikih filmskih festivala. Sadržaj kanala je pomno odabran, kvalitetno produciran i emitovan unutar samo nekoliko sedmica od kraja produkcije.

Travel Channel je specijalizirani televizijski kanal fokusiran ka emitiranju lifestyle i putopisnih sadržaja. Istražuje nove turističke destinacije, emitira turističke vodiče za praznike i blagdane, dokumentarce o svjetskim kuhinjama, kulturama, prirodnim bogatstvima, kupovini, arhitekturi i tradiciji. Emisije predstavljaju različite države svijeta.

Tehnički parametri za Sundance TV i Travel Channel:
* Eutelsat 16A (16°E), freq. 10,972 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/5, DVB-S2/8PSK, CA VideoGuard

Travel Channel posjeduje subtitlove na slovenačkom, makedonskom, srpskom i hrvatskom jeziku.

Autor: media-sat.net

 

 

Nema komentara