Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Wimbledon 2018 na Eurosportu 2



Najstariji i najprestižniji teniski turnir na svijetu održaće se od 2. do 15. jula u „All England Lawn Club“ u Londonu.

Ovogodišnji teniski spektakl u Wimbledonu biće 132. turnir u historiji, odnosno 51. u Open eri, a za takmičare je rezervisan impresivan nagradni fond od rekordnih 34 miliona funti, što je za nepunih 8% više nego prošle godine. Titule u pojedinačnoj konkurenciji će braniti Garbine Muguruza i Roger Federer.

Eurosport će direktne prenose iz Londona početi nedjelju dana prije starta glavnog turnira, kada će na travnatim terenima Wimbledona, od 25. do 28. juna, održati tri kola kvalifikacija.

Svakog dana od 12:00 pa do završetka posljednjeg meča, ljubitelji tenisa biće u prilici da na Eurosportu 2 uživo isprate najzanimljivije duele kvalifikacija za 132. Wimbledon.

Barbara Schett i Mats Wilander biće na licu mjesta, gledaoci Eurosporta svakog dana Wimbledona biće u prilici da vide pregled takmičarskog dana i da čuju izjave najboljih tenisera nakon obračuna na travnatim terenima Wimbledona.

Eurosport Player će i na Wimbledonu biti na svim terenima, pružajući priliku pretplatnicima da biraju koji meč će pratiti sa svih 16 terena "Sveengleskog kluba za tenis i kroket na travi" u Londonu.

(eurosport.rs)

Nema komentara