Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Danas startaju Nova BH i Nova MDanas u 14:00 sati na exYU televizijskom tržištu doći će do rebrandinga dvije televizije koje su donedavno bile u vlasništvu Pink Company. Riječ je o televizijama Pink BH i Pink M čiji je novi vlasnik United Media. Ovi kanali će osim novog ruha dobiti i potpuno nova imena i logotipe - Nova BH i Nova M.

Gledatelji televizije Nova BH se mogu radovati bogatoj programskoj šemi za predstojeću sezonu, s vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.

"S ponosom ističemo atraktivan sportski sadržaj, tako će Nova BH u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na Nova BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje i to srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021", rečeno je za Klix.ba.

Tu će se naći popularne emisije kao što su "Zvezde granda", serijski program u vidu serije s elementima humora "Na granici", kvizovi poput "Totalnog obrta" i kulinarske emisije "Mr. Kitchen".

"Centralna informativna emisija gledateljima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta s posebnim osvrtom na najaktuelnije teme i događaje petkom u emisiji 'Na kraju sedmice'. Petnaestu sezonu emitovanja talk show program 'Zabranjeni Forum' počinje 596. izdanjem u programu Nova BH i to pod motom: 'Njegujmo kulturu dijaloga'. Emisije 'Danas kod nas', 'Vikend kod nas' i 'Info Scena' također će svakodnevno gledateljima omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj", rečeno je iz Nove BH.

Gledatelji će program moći pratiti u HD rezoluciji.

Prisjetimo se da je United Media od prije nekoliko mjeseci zvanično preuzela vlasništvo i nad hrvatskom televizijom Nova TV. U vlasničkoj strukturi grupacije United Media odranije su N1 televizija i Sport Klub.

Izvor: media-sat.net / klix.ba

 

Nema komentara