Weather (state,county)

Najnovije vijesti

BBC First dostupan A1 korisnicima od 1. travnja


Od 1. travnja 2019., korisnici Proširenog A1 TV paketa i OTT platforme A1 Explore TV-a moći će ekskluzivno uživati u najboljim britanskim dramskim serijama u produkciji BBC-a u potpunosti lokaliziranim na hrvatski jezik.

Zagreb, 12. ožujka 2019.- BBC First donosi izvornu, inovativnu i vrhunsku britansku dramu uz nezaboravne priče koje nadahnjuju i zabavljaju. Iza produkcije stoji Alista nagrađivanih talenata ispred i iza kamere.
Svakodnevni programski sadržaj kanala BBC First uključuje top BBC serije kao što su WarandPeace, Luther, Ripper Street, SilentWitness, Maigret, Atlantis, Doctor Who i Call The Midwife.

 „U A1 Hrvatska neprestano radimo na poboljšanju zadovoljstva naših korisnika i ponude TV kanala. U tome će zasigurno pridonijeti novi premium sadržaj uz vrhunsku dramsku produkciju. Upravo smo zato pokrenuli suradnju s BBC-om što nam je omogućiloda dovedemo najveće serijske naslove u domove mnogih naših korisnika“,  izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska.




“Britanska drama bilježi veliki porast popularnosti posljednjih godina zahvaljujući svom originalnom storytellingu i izvanrednim talentimaispred i iza kamere. BBC First namijenjen je gledateljimakoji traže jedinstvenu britansku dramu svjetske kvalitete“,komentirali su suradnju iz medijske kuće BBC Studio.
„BBC je jedan od najrespektabilnijih i najkreativnijih britanskih proizvoda, institucija Ujedinjenog Kraljevstva.Teško je uopće zamisliti UK bez BBC-ja“,izjavio je britanski veleposlanik u Hrvatskoj AndrewDalgleish te dodao da se BBC ponosi svojim vrhunskim, profesionalnim novinarstvom, izuzetnim dokumentarnim filmovima, kao i nekim od najboljih drama, komedija te krimi serija. „Ja sam stoga oduševljen što će gledatelji u Hrvatskoj sada imati priliku pratiti BBC First te tako, bez obzira hoće li izbor pasti na DoctoraWhoa ili Sherlocka, uživati u najboljem od pameti, talenta, kreativnosti, kulture, vrijednosti i smisla za humor Ujedinjenog Kraljevstva“, zaključio je britanski veleposlanik u Hrvatskoj AndrewDalgleish.

Uz ove novosti, korisniciA1 TV još uvijek imaju velik broj kanala koji se mogu pohvaliti vrhunskim sadržajem, od kojih se mnogi emitiraju u HD rezoluciji, a njihov broj se stalno povećava. Pristup svim tim sadržajima olakšan je i putem A1 Xplore TV usluge, koja omogućuje pristup omiljenim emisijama u pokretu, dok za kućnu uporabu postoje usluge snimanja i ponovnog gledanja propuštenih emisija.



Nema komentara