Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sky pokreće dva nova kanala Sky Crime i Sky Comedy

Sky je objavio kako planira uskoro pokrenuti dva nova brand kanala u okviru svog entertainment portfelja. Sky Crime će biti pokrenut u oktobru 2019., a Sky Comedy u februaru 2020. godine. Oba kanala boće dostupna bez dodatne naknade, putem linearnog pristupa i na zahtjev. Također, oba kanala biće pokrenuta na NOW TV, dostupna kao dio NOW TV Entertainment pass.

Sky Crime će biti dom premium američkog kriminala iz produkcija Oxygen i HBO, kao i kvalitetnih sadržaja iz Jupiter-a i Woodcut-a. Ključni sadržaji uključivat će ovisničke, emocionalno nabijene priče i istinitim zločinima, od kojih mnogi ostaju neriješeni, kao što su  I Love You, Now Die i The Disappearance of Susan Cox Powell. Uz to, poznati slučajevi iz SAD-a i Velike Britanije poput Kemper on Kemper,  britanskih serija Most Evil Killers i britanskog serijala The Defence Of donijet će novi uvid u neke od najozloglašenijih ubojica modernog vremena.

Sky Comedy, koji će biti lansiran u februaru 2020. godine, bit će dom vrhunske američke komedije HBO-a, NBC-a i Showtime-a, uključujući potpuno nove poznate komedije poput gospođe Fletcher, u glavnoj ulozi Kathryn Hahn, The Righteous Gemstones, u glavnim ulogama John Goodman, Adam DeVine i Danny McBride , AP Bio i Sunnyside. Sky Comedy emitirat će i sve nove serije povratnih američkih hitova poput Larryja Davida Curb Your Enthusiasm i Ballersa u ulozi Dwaynea Johnsona. Nastupit će i najbolje ocijenjeni američki talk showi poput The Tonight Show u kojoj igraju Jimmy Fallon i Last Week Tonight s Johnom Oliverom, kao i komični titan Saturday Night Live te zavidna knjižnica favorita poput Will & Grace i Parks and Recreation.

Nema komentara