Breaking News
recent

Uskoro novi kviz na RTRS - "Nauči se, čovječe"

U Banjaluci su izvučeni takmičarski parovi u edukativnom kvizu "Nauči se, čovječe", koji naša kuća priprema u saradnji sa E.T.M. produkcijom i Republičkim pedagoškim zavodom, uz podršku Vlade Srpske.

32 škole, sa po dva tima od šestog do devetog razreda, pokazaće svoje znanje iz srpskog jezika, geografije, istorije i opšte kulture. Savjetnici Republičkog pedagoškog zavoda pripremili su više od 2.000 pitanja iz nastavnog plana i programa ovih razreda.

- Zadovoljan sam činjenicom da RTRS, kroz ovu emisiju, a u saradnji sa Republičkim pedagoškim zavodom i uz podršku Vlade Srpske, vraća vaspitnu funkciju u naše škole - naglašava Predrag Damjanović, direktor Republičkog pedagoškog zavoda.

-  Uključujemo sve naše produkcijske kapacitete, i ljudske i tehničke resurse. Snimanje je u našem velikom studiju koji će biti opremljen i pripremljen za tu priliku - navodi Aleksandar Ševa, glavni producent RTRS-a.

Milica Dimitrić iz E.T.M. produkcije ističe da je ovaj kviz nastavak uspješne saradnje Radio-televizije Republike Srpske i ove produkcije.

- Kroz ovaj projekat, E.T.M. produkcijska kuća pravi, takođe, jedan iskorak u svom poslovanju - kaže Dimitrićeva.

Kviz "Nauči se, čovječe" na našim ekranima gledaćemo već u septembru, od jesenje programske šeme, uz popularne voditelje Bojana Ivkovića Bokija i Nenada Okanovića Okija.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.