Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Nova imena za filmske kanale TNT u Njemačkoj

 

U subotu, 25. rujna 2021., pod novim brendom Warner TV predstavljeni su kanali TNT Film, TNT Comedy i TNT Serie, koji su dostupni na tržištima njemačkog govornog područja. Ime TNT manje je poznato pa je u lipnju ove godine odlučeno da se promijeni marka.

Slične promjene dogodit će se i u Poljskoj 23. listopada. Tvrtka Warner obećava jačanje svoje robne marke u cijelom svijetu.

WarnerMedia, konglomerat zabave, trenutno preimenuje vlastite TNT kanale diljem Europe. Warner TV već postoji u Francuskoj, a sljedeće su europske zemlje, uključujući Poljsku. U Njemačkoj su u subotu, 25. rujna, točno u 6:00 sati počeli emitirati kanali pod novim imenima Warner TV Film, Warner TV Comedy i Warner TV Serie.

Prednost nove obitelji kanala WB -a je ta što je brand Warner Brothers mnogo jači i prisutniji u svijesti ljudi. Stoga je odlučeno da se stanica preimenuje. Warner je jednostavno poznatiji od TNT -a.

Warner TV Film nudi najbolje međunarodne hitove i zadivljujuću zabavu s velikim zvijezdama povijesti filma. Između ostalog, u ponudi su kultni filmovi o Batmanu. Od svog početka, Warner TV Film već je dosegao približno 5,5 milijuna kućanstava u zemljama njemačkog govornog područja.

Warner TV Comedy uglavnom nudi popularne komedije poput "Prijatelja", "Babysitter", "Fresh Prince" i odabrane produkcije Turnerove sestrinske televizijske kuće ili HBO Max Originals. Warner TV Comedy dostupan je približno 6,5 milijuna kućanstava u zemljama njemačkog govornog područja.


Warner TV serija kanal je koji nudi zanimljive priče i veliko uzbuđenje, usredotočujući se na dramske, akcijske i kriminalističke serije, kao i na poznate klasike. Ponuda uključuje filmove "SEAL Team", "Životinjsko carstvo", originalne HBO Max produkcije i nagrađivane njemačke vlastite produkcije. Warner TV serija ima doseg od približno 7 milijuna kućanstava u zemljama njemačkog govornog područja.


Svi kanali dostupni su pretplatnicima Sky Deutschlanda sa satelita Astra 19,2 ° E u sustavu uvjetnog pristupa VideoGuard. Programi se emitiraju u visokoj razlučivosti (HDTV) i s dvokanalnim zvukom na njemačkom i engleskom jeziku.


izvor: satkurier.pl

Nema komentara