Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Komedija Avenue 5 otkazana nakon dvije sezone na HBO-u

 

HBO je otkazao svemirsku komediju Armanda Iannuccija nakon dvije sezone. Druga i sada posljednja sezona serije emitirala je svoje finale 28. novembra, s brodom spašenim od katastrofe, ali s izrazito neizvjesnom budućnošću."Odlazak u svemir sa Armandom Iannuccijem bilo je nevjerovatno putovanje", navodi HBO u saopćenju. “Iako nećemo nastaviti s trećom sezonom Avenije 5, radujemo se još mnogo zajedničkih avantura.”

Iannucci je kreirao višestruko nagrađivani Emmy Veep za HBO i izvršni je producent, zajedno s režiserom Semom Mendesom i drugima, pilota premium kabelske komedije The Franchise, o snimanju filma o superherojima.

Avenue 5 smještena je na svemirskom brodu za krstarenje i prati razne nezgode njegove posade i putnika. Hugh Laurie predvodi glumačku ekipu koja također uključuje Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Lenora Crichlow, Nikki Amuka-Bird, Andy Buckley i Ethan Phillips. Laurie se ranije ove sedmice pridružila ekipi Apple TV+ Teherana , a također ima ulogu u nadolazećem Netflixovom filmu All the Light We Cannot See .

Nema komentara