Breaking News
recent

Reality TV serija The Traitors stiže u Njemačku i Dansku

 

RTL u Njemačkoj i TV2 u Danskoj naručili su lokalne verzije psihološkog avanturističkog formata The Traitors , dok je u pripremi i finska adaptacija.U Finskoj, Fremantle će producirati finsku verziju, iako još nije imenovan nijedan emiterski partner, dok će u Danskoj Blu producirati dansku verziju za TV2. Tower Productions iz Berlina producirat će seriju za RTL u Njemačkoj.

Zasnovan na nizozemskoj seriji De Verraders , koju je razvio i producirao All3Media IDTV, u formatu se grupa takmičara seli na atmosfersku lokaciju s ciljem da rade kao tim kako bi završili niz izazovnih misija kako bi zaradili novčanu nagradu. Kvaka je, međutim, da su neki od takmičara izdajice koji će pokušati da prevare i izmanipulišu svoj put do nagrade umjesto da je podijele među grupom. Dok se ova igra odvija, učesnici moraju učiniti sve što mogu da identifikuju izdajnike u svojoj sredini prije nego što bude prekasno.

Ove nove verzije formata donose ukupan broj provizija na 14 i slijede ubrzo nakon što je NBCUniversal streamer Peacock naručio drugu sezonu , manje od mjesec dana nakon pokretanja emisije. BBC je prošlog mjeseca pokupio i prvu sezonu američke verzije formata za emitovanje u Velikoj Britaniji , samo dvije sedmice nakon što je britanska verzija emisije završena.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.