Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Eurosport produžio prava na US Open

 

Warner Bros. Discovery (WBD) potpisao je novi ugovor za prijenos US Opena u Francuskoj. Ugovor s Teniskim savezom Sjedinjenih Država osigurao je posrednik za prava IMG. Pokriva kompletan turnir Flushing Meadows, koji će biti prikazan na svim Eurosport platformama, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport aplikaciji i Eurosport.fr.

Pierre Branco, generalni direktor Warner Bros. Discovery France, Benelux & Africa, rekao je da sporazum naglašava reputaciju Eurosporta France kao doma mnogih najvećih međunarodnih teniskih događaja u kalendaru: “Eurosport je više nego ikada teniski kanal. Gotovo 25 godina Eurosport donosi najupečatljivije trenutke u povijesti US Opena. Ovo novo partnerstvo omogućuje nam da nastavimo pisati povijest američkog Grand Slam turnira putem svih naših prijenosnih i digitalnih kanala te da ponudimo potpuno iskustvo s nenadmašnom stručnošću francuskih i međunarodnih talenata skupine.”

US Open će započeti 28. kolovoza i trajaće do 10. rujna.

Kanali Eurosport 1 i Eurosport 2 dostupni su na platformi Canal+, Bouygues Telecom a uskoro će biti dostupni na Prime Video kanalima.


Nema komentara