Breaking News
recent

Traumatično iskustvo: Žena tužila Justina Biebera zbog slušanja njegovog koncerta

Iako u pravilu curice širom svijeta vrište od sreće kad vide i čuju 18-godišnjeg Justina Biebera, čini se kako su sve ostale žene koje više nisu u tinejdžerskoj fazi postale imune na njegov šarm i osjetljive na njegov zvuk.
Naime, Stacey Wilson Betts svoju je kćerku odvela na Justinov koncert tokom 2010. godine, a nakon povratka s koncerta odlučila ga je tužiti. Stacey je, kako tvrdi, doživjela traumatično i bolno iskustvo koje ne bi htjela poželjeti nikome više.

Kako prenosi Index, prema tužbi, Stacey kaže da je u areni u Portlandu bilo grozno slušati frekvencije koje su proizvodile Justinove vrišteće obožavateljice, ali ono što joj je bilo još gore jest Justinov glas i "pokušaj pjevanja" kad se s gitarom popeo u čeličnu konstrukciju u obliku srca koja se tokom pjesme kretala iznad publike. Da stvar bude još gora, svaki put kad bi digao ruke u zrak i počeo mahati, djevojčice su počele još više vrištati, a Stacey to smatra zaista neodgovornim od mladog pjevača i njegovog menadžmenta koji ga na to nije upozorio jer joj se tokom koncerta oštetio sluh u oba uha, piše TMZ.

Zbog toga joj, navodno, stalno zuji u ušima što joj ometa normalan život i remeti joj san. Tužba, osim Justina, uključuje i njegovu izdavačku kuću, koncertne promotre te muzičku arenu, a od njih potražuje 9,23 miliona dolara.

(24sata.info)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.