Weather (state,county)

Najnovije vijesti

B.net – dokazano vrhunska kvaliteta digitalne televizije u Hrvatskoj


Zagreb, 27. avgusta 2012. – Upitani o kvaliteti digitalne televizije, potrošači u Hrvatskoj smatraju B.net vrhunskim ponuđačem ove visokotehnološke usluge. Rezultat je ovo nezavisnog istraživanjakvalitete QUDAL – Quality meDAL u kojem su hrvatski potrošači prepoznali B.net usluge digitalne televizije kao vrhunske u kvaliteti.  "Zlatna medalja za kvalitetu QUDAL dokaz je visokokog stupnja vjernosti i kontinuirano dobrog statusa među korisnicima, a B.net ju je osvojio u kategoriji digitalne televizije.", izjavio je Adrian Ježina, član uprave Vipneta za multimediju, cloud i fiksnu pristupnu mrežu, povodom dodjele ove prestižne medalje.

"Ovo je snažna, nezavisna i nepristrana potvrda kvalitete B.net usluge od strane hrvatskih potrošača, ali i pokazatelj dobrog prepoznavanja B.neta na tržištu.", rekao je Ježina. Prestižnu QUDAL - QUality meDAL zlatnu medalju vrhunske kvalitete mogu nositi samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama za kvalitetu u svojoj tržišnoj kategoriji.
Hrvatske građane, u QUDAL istraživanju vrhunske kvalitete pitalo se: "...Zamislite da ste bogati. Zamislite da imate neograničenu sumu novaca i da vas prilikom kupnje zanima samo i jedino vrhunska kvaliteta... Što biste tada kupovali? Nemojte navoditi proizvode koji se najviše reklamiraju niti ono što vam prvo padne na pamet, kao niti proizvode koje vi najčešće koristite, već navedite proizvode za kojeg vi iz vašeg iskustva ili iskustva
vama bliskih osoba možete potvrditi da na hrvatskom tržištu nude najveću razinu
kvalitete..."
Istraživanje kvalitete QUDAL proveo je Centar za istraživanje tržišta GfK na reprezentativnom uzorku od 400 ispitanika. Glasovati su mogle samo osobe koje su imale iskustvo korištenja usluga ili su mogle dati svoje mišljenje temeljem iskustva bliskih osoba pri čemu ispitanicima nisu bili ponuđeni mogući odgovori. QUDAL - QUality meDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržišnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness) koja isključivo mjeri samo zadovoljstvo građana kvalitetom.

 

 

Nema komentara