Weather (state,county)

Najnovije vijesti

SES i Romantis sklopili ugovor za satelitski kapacitet za Rusiju i Centralnu Aziju

Tvrtka SES objavila je danas da je potpisala ugovor za kapacitet sa tvrtkom Romantis, globalnim providerom satelitskog kapaciteta i mrežne opreme, kako bi podržao rastuće potrebe povezivanja preko Rusije i Centralne Azije.

Ronatis će koristiti 24 MHz Ku-band kapaciteta na satelitu NSS-12 na poziciji 57 stepeni istočno, pružajući niz komunikacijskih usluga u cijeloj regiji. Sa preko 20 godina iskustva, Romantis je razvio paket kapaciteta i VSAT hardverske pakete koji omogućuju isporuku korporativne mreže, broadband pristup, SCADA, GSM backhaul i video usluge.

"Tvrtke u brzorastućim gospodarstvima u Rusiji i CIS šire svoje usluge brzo pa potičemo potražnju za satelitskim kapacitetom", rekao je Harald Stange, direktor Romantis-a. "Vrlo je bitno da smo partner s vodećim globalnim satelitskim operaterom koji ima tehničku stručnost te se zalaže za napredak s nama. Satelit velike snage NSS-12 na 57 stepeni istočno nudi izvrsnu pokrivenost nad našim glavnim tržištima, dopuštajući nam da ispuni potrebe naših kupaca. "

 

"Mi smo zadovoljni da je Romantis odlučio da dođe na satelit NSS-12. Romantis ide putem razvoja inovativnih satelitskih rješenja. SES premium satelitski kapacitet će podržati Romantis u provedbi svojih globalnih planova za proširenje. Radujemo se uspostavi dugoročne saradnje s njima ", rekao je Norbert Hölzle, viši potpredsjednik Commercial Europe of SES.

(media-sat.net)

Nema komentara