Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Čija je televizija BOM?

Sadržaji, koji se u Makedoniji emitiraju na televizijama BOM i K-15 Music, nisu original i nemaju nikakvu dodirnu tačku sa originalnom televizijom koja emitira u Australiji. Ovo je tvrdnja vlasnika TV Plus Broadcasting Company PTY Ltd, koji je održao sastanak sa predsjednikom Savjeta za radiodifuziju Makedonije, Zoranom Trajčevskim.

Australac srpskog porijekla John Jeremić, izjavio je da su kanali BOM i K-15 Music zaštitni znak njegove tvrtke. Pored ovih televizija, u Australiji se reemitiraju Maksat, Sitel, Orbis i muzički kanal INTV, kao i satelitski kanali nekoliko televizija s Balkana.

"Mi smo jedina tvrtka koja legalno posjeduje sve dozvole za emitiranje kanala BOM i K-15 Music, i u narednim danima Savjetu ćemo dostaviti dodatne podatke koje je potrebno", rekao je Jeremić.

Predsjednik Trajcevski izvijestio da pismo iz tvrtke Sydney Community TV (SCTV), u kojem se tvrdi da ta tvrtka posjeduje prava na BOM i K-15 Music, ima krivotvoren potpis.

Televizija BOM je postala ponovno popularna nakon što je novinar Aco Kabranov najavio svoj novi projekat A3, koji će reemitirati u Australiji preko ovog australskog kanala.

(kapital / media-sat.net)

Nema komentara