Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Digi TV pokreće dva nova kanala

Rumunska telekomunikacijska tvrtka RCS&RDS pokrenut će ove jeseni dva nova televizijska kanala, koji će se zvati Digi World i Digi Life, prenosi Mediafax.

U vezi s tim, tvrtka RCS&RDS već je podnijela dokumentaciju Nacionalnom audiovizualnom vijeću (CNA). Digi World će emitirati emisije iz biologije, nauke, tehnologije, putovanja i povijesti, dok će stanica Digi Life emitirati lifestyle program. Oba kanala biće pokrenuta ove jeseni i biće isključivo dostupni putem mreže RCS & RDS, kako u kablu tako i na satelitu u platformi Digi TV.
RCS&RDS je također vlasnik kanala Digi 24 HD, Digi Film, Digi Sport, Digi TV Info. Ona je također dioničar u televizijskim stanicama Music Channel, H!T Music Channel, UTV i Analog TV.

RCS & RDS je jedan od vodećih operatera u regiji u pružanju telekomunikacijskih usluga u Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Srbiji, Španiji i Italiji. Tvrtka je razvila vlastitu telekomunikacijsku infrastrukturu preko optičkih vlakana i pokriva uslugama kablovske televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije u preko 200 gradova..

(media-sat.net)

Nema komentara