Weather (state,county)

Najnovije vijesti

SRD odgodio raspravu o televiziji A3

Savjet za radiodifuziju Makedonije (SRD), na prijedlog predsjedavajućeg Zorana Trajčevskog, odlučio je juče da odgodi raspravu o televiziji BOM i K-15 Music, za narednu sjednicu.

Razlog za odgađanje ove rasprave je nedostatak konkretnih informacija o tome ko je stvarni vlasnik televizije BOM. Predsjedavajući SRD, Trajčevski rekao je da njihova saznanja upućuju na zaključak da je vlasnik televizije BOM i K-15 Music, grupacija UBI koja se pojavljuje i kao vlasnik kanala "Best of Turkey", "Best of Greece" i "Best of Arabia". Prema Trajčevskom, ova grupacija više ne postoji.

SRD je također došla do informacije koju joj je dostavila australijska tvrtka Satellite Communication Inc., sa sjedištem u Sidneju. Ova tvrtka tvrdi da je vlasnik televizije BOM. U izvještaju te tvrtke se dokazuje legalnost i legitimnost postojanja, ali i nesporan status televizijskih kanala koji se emitiraju u zemlji.

 

"Na temelju znanja stečenog od naših poslovnih partnera u Makedoniji, a koji se odnose na potrebu da se istraži zakonitost naših televizijskih kanala, kao potvrda zakonitosti i legitimnosti naše tvrtke, informišemo Vas da posjedujemo sve dozvole za emitiranje izdate od ACMA (Australian Communications and Media Authority). Dodatnu satisfakciju predstavlja činjenica da više od sotinu kablovskih, satelitskih i IPTV providera u svijetu emitira naše televizijske kanale, i time ukazuju povjerenje koje imaju u nas i naš kvalitet. Kroz emitiranje kanala Mis TV, BOM TV i K-15 TV, osiguravamo program koji je atraktivan za različite generacije što daje dodatni poticaj za ulaganje u permanentni razvoj", rečeno je u jednom dijelu pisma australijske tvrtke koja nudi i dodatne informacije vezane za poslovanje tvrtke, a na uvid daje i link za eventualnu provjeru.

(Utrinski vesnik / media-sat.net)

Nema komentara