Breaking News
recent

Fox Adria testira na satelitu

Zabavni kanal iz produkcije medijske grupacije FOX International Channels, FOX namijenjen za tržište bivše Jugoslavije započeo je s promotivnim emitiranjem na satelitu. Kanal sa identifikacijom FOX Adria pojavio se na satelitu Intelsat 12 (IS-12) na poziciji 45°E, u formatu slike 16:9. Trenutno se mogu pratiti promotivni džinglovi koji najavljuju program, a pojavile su se i opcije za hrvatske i slovenske subtitlove. FOX će zvanično startati 15. oktobra 2012. godine u Hrvatskoj, Albaniji, BiH, Bugarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i Kosovu.

FOX je kanal "inteligentno-zabavnog" karaktera, simbol kvalitetnog sadržaja. Dio je globalne pop kulture već 20 godina, svjetski priznat i uspješan član obitelji Fox Entertainment Group i 20th Century Fox.

Dodavanjem kanala za široki auditorij (muškarci i žene 18-49) u portfelj FIC-a, tvrtka je postala jedna od "najčvršćih" multimedijskih platformi u Evropi s 14 brendova, ističući se s najboljim zabavnim kanalom FOX, prestižnim dokumentarnim kanalom National Geographic i lifestyle kanalom 24KITCHEN.

 

{youtube}n3R6CH1QS24{/youtube}

Glavna atrakcija ovog kanala bit će svjetske premijere kao što su "The Walking Dead" i "Touch". Tu će biti i nove sezone svjetskih hitova od početka 2013. kao što je nova naučna fantastika  “Da Vinci’s Demons", redatelja Davida Goyera.

Tehnički parametri:

* Intelsat IS-12 (45°E), freq. 11,591 GHz, pol. V, SR 5830, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK

Autor: media-sat.net

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.