Breaking News
recent

Kanal PlusPlus i Disney potpisali ugovor

Od 24. decembra 2012. dječiji kanal grupacije "1+1", PlusPlus započet će s emitiranjem programskog bloka Disney, javila je press služba kanala.

Program će se emitirati u jutarnjim i dnevnim blokovimaa, dnevno će emitirati 6 sati. "Mi vjerujemo da je sadržaj kanala Disney jedan od najboljih dječijih produkcija u svijetu, i mi smo jako zadovoljni s našim dogovorom. Mi ćemo s zadovoljstvom predstaviti ukrajinskim gledateljima, ne samo programe za djecu različitih dobnih skupina, već i za cijelu obitelj " - rekla je Ivanna Naida, generalni producent kanala " PlusPlus ".

Novi Disney blok će činiti specijalno odabrana mješavina programa. U jutarnjem bloku ići će program za razvoj i obuku djece predškolske dobi: "Mickey Mouse Club", "Master Manny", "Little Einstein". U drugoj polovici dana - klasični crtići za djecu u dobi od 6-12 godina: "Darkwing Duck", "Timon and Pumbaa", i popularne TV serije "Fіnes and Ferb", itd. U večernjim satima publika će gledati blok ukrajinskih popularnih obiteljskih humoristička serija "Success, Charlie ", "I am a rocker", "Jonas. "

U novogodišnjem programu kanala "PlusPlus" će se prikazivati animirani filmovi iz Disney produkcije, uključujući i "Princeza i žaba", "Race to Witch Mountain" i drugi.

Izvor: telesat-news.net

Prijevod: media-sat.net

Nema komentara:

Pokreće Blogger.