Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Od jeseni novi filmski premium kanali - CineStar Premiere i CineStar Premiere 2

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske premium kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će od rujna biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u regiji u proširenim programskim paketima.

Kanali će biti emitirati u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5.1 zvukom, te originalnim jezikom i lokaliziranim podnaslovima.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalu se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere kanali priključuju se vrlo uspješnim i iznimno gledanim filmskim kanalima CineStar TV i CineStar Action&Thriller koji su na regionalnim tržištima prisutni još od 2009. godine. CineStar TV se kontinuirano nalazi među najgledanijim kablovskim kanalima, te je prema nedavno publiciranom istraživanju AGB Nielsena u Hrvatskoj drugi kablovski kanal po gledanosti prema prosječnom tjednom dosegu u prosincu 2012. CineStar TV je najgledaniji filmski kanal u osnovnom paketu, te se kontinuirano nalazi između 10-og i 15-og mjesta po gledanosti u ukupnoj ponudi svih kanala na IPTV/CABLE/DTH platformama u regiji.

Pokretač kanala je Blitz film i video distribucija, suvlasnik lanca kino multipleksa CineStar i najveći regionalni ponuđač filmskog sadržaja koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Blitz će pokretanjem premium filmskih kanala dodatno ojačati snagu brendova Blitz i CineStar, te zaokružiti ponudu vrhunskog filmskog sadržaja skrojenog po mjeri ljubitelja filmova.

"CineStar Premiere kreiramo u suradnji s hollywoodskim partnerima i uvjereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i donijeti posebnu vrijednost za korisnike jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom odmaku od kina. To je bio i osnovni motiv pokretanja kanala – premijerni i ekskluzivni sadržaji za publiku koja traži kvalitetu. CineStar Premiere kanali na vodećim IPTV/CABLE/DTH u regiji emitirat će program 24 sata dnevno pored standardne i u HD rezoluciji i zadovoljit će i najzahtjevnije filmofile.", izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, predsjednik uprave Blitz film i video distribucije.

CineStar Premiere će prikazivati recentne kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Od premijernih kino hitova koji će se emitirati u prvom periodu prikazivanja izdvajamo posljednji nastavak svjetskog fenomena i box office rekordera The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, napetu akciju sa Liamom Neesonom Taken 2, originalnu ekranizaciju svjetskog bestsellera Hunger Games, neponovljivu Meryl Streep i Tommya Lee Jonesa u komediji Hope Springs, SF triler sa Bruceom Willisom Looper, romantičnu komediju Silver Linings Playbook za koju je Jenifer Lawrence osvojila nagradu Oscar, Olympus has Fallen s odličnim i odlučnim Geraldom Butlerom, neuništive akcijske heroje u filmu Expandables 2 (Sylvester Stallone, Jason Statham, Chuck Norris), posljednji film originalnog Stevena Soderbergha Side Effects, te animirane hitove Sammy 2 i Zambezia koji su oduševili djecu u kinima. Tu su još i uspješnice Parker (Jason Statham i Jennifer Lopez), Zero Dark Thirty (Jessica Chastain, Mark Strong, Joel Edgerton), Scary Movie 5 (Ashley Tisdale, Simon Rex, Charlie Sheen), Scream 4 (Neve Campbell, Courteney Cox), Broken City (Mark Wahlberg, Russell Crowe), Bullet to the Head (Sylvester Stallone, Jason Momoa), The Last Stand (Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker), Gambit (Colin Firth, Cameron Diaz), Stolen (Nicolas Cage), Get the Gringo (Mel Gibson), Killing Them Softly (Brad Pitt, Ray Liotta) i mnoge druge.

Filmski kanal na kojem se prikazuju vrhunski filmovi s vrhunskim glumcima u dobrim pričama - CineStar Premiere!

(index.hr)

Nema komentara