Weather (state,county)

Najnovije vijesti

CNA povukao licencu za rad kanala Dolce Movie Fun

Nacionalno audiovizualno vijeće Rumunije (CNA) odlučilo je u četvrtak da povuče ranije datu licencu kanalu Dolce Movie Fun, koji se nalazi u vlasništvu Romtelecom-a, prenosi Mediafax.

Odluka je donesena na temelju članka 57, stava 1, Zakona o radiodifuziji u kojem se navodi da "se licenca za emitiranje povlači ukoliko vlasnik ne počne s emitiranjem programa, koje je određeno licencom, u roku od 12 mjeseci od dana dobivanja dozvole za emitiranje. Vijeće može odobriti dva uzastopna produženja od 6 mjeseci u opravdanim slučajevima".

Tvrtka Romtelecom SA dobila je od CNA dana 28. juna 2011. godine licencu za emitiranje televizijskog kanala Dolce Movie Fun. Televizija je trebala startati iste godine s distribucijom komedija, avantura i animiranih serija. Tada je Vlad Enăchescu, službenik Romtelecoma izjavio da je potrebna dozvola za kanal Dolce Movie Fun, jer Romtelecom želi nastaviti razvoj vlastite televizije. "Nakon kanala Dolce Sport, Dolce Sport 2 i Dolce Sport HD, Romtelecom planira ići i sa filmovima", rekao je tada Enăchescu.

Kanal Dolce Movie Fun, međutim nikada nije pokrenut.

(media-sat.net)

Nema komentara