Breaking News
recent

Kreće regionalni informativni program u saradnji sa CNN-om

Početkom 2014. godine u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini počinje se emitirati regionalni informativni tv program N1.

United grupa u ovaj projekt kreće u partnerstvu sa CNN-om. Program N1 će emitirati odabrane CNN-ove sadržaje prevedene na lokalne jezike.

“Suradnja sa CNN-om donosi nam dragocjeno iskustvo u području novinarstva, uredništva i pravljenja programa. N1 će razvijati svoj specifičan sadržaj, baziran na vijestima iz regije, o kojima ćemo izvještavati iz tri glavna grada u isto vrijeme. To će biti vrlo inspirativan zadatak", kaže Brent Sadler, generalni direktor programa, direktor programa za sve tri zemlje i bivši nagrađivani novinar CNN-a.

N1 će emitirati program iz tri informativno-produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, kao i iz lokalnih centara smještenih po gradovima čitave regije.

Program N1 pojedinačno će obrađivati vijesti iz Hrvatske, BiH i Srbije, kao i najvažnije regionalne i globalne teme. Sva tri informativna centra bit će povezana i surađivat će međusobno.

index

Nema komentara:

Pokreće Blogger.