Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Šest novih kanala u platformi NTV Plus

Počev od 5. septembra 2013. godine pretplatnici ruske satelitske platforme moći će pratiti šest novih televizijskih kanala. Riječ je o sljedećim kanalima: History, History HD, Travel Channel, Travel Channel HD, Paramount Comedy i MUZ.

History, ranije poznat kao History Channel, je međunarodni televizijski kanal koji emitira program povijesne tematike, odnosno dokumentarni program koji analizira, objašnjava i odgovara na pitanja o važnim osobama i događajima kroz povijest. U tom programu učestvuju istaknuti povjesničari, pisci i arheolozi, a ponekad i svjedoci tih događaja iz bliže prošlosti. History je počeo emitirati 1. siječnja 1995. godine, dio je grupacija A&E Television Networks, emitira skoro na svim kontinentima.

Travel Channel je informativno-zabavni kanal za ljubitelje putovanja. Kanal daje mogućnost gledateljima da prošire svoj pogled na svijet, kako bi se zadovoljile potrebe za popularnim mjestima i egzotičnim krajevima planete. Travel Channel turistima nudi korisne informacije o atraktivnim mjestima, hotelima i transportu, kao i festivalima koji se održavaju u različitim zemljama, te još mnogo toga.

Paramount Comedy je zabavni kanal koji emitira popularne serije iz produkcije popularnih američkih studija, animacije i filmove. Repertoar kanala je dizajniran za one koji vole komedije "Prijatelji", "Dva i po muškarca", " South Park" i dr.

MUZ emitira premijere ruskih i stranih muzičkih spotova, live koncerte, zlatne hitove najpoznatijih pop prijekata XX stoljeća, događaje iz svijeta popularne muzike, kao i novosti iz show biznisa i muzičke industrije, programe sastavljene po izboru gledatelja, i još mnogo toga.

Izvor: telesat-news.net

Nema komentara