Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Boomerang započeo emitiranje na ruskom jeziku

Tvrtka Turner Broadcasting System objavila je 1. oktobra početak emitiranja dječijeg kanala Boomerang na ruskom jeziku. Boomerang je namijenjen djeci dobi od 3 do 6 godina i njihovim roditeljima.

Ovaj kanal nudi gledateljima omiljene crtane filmove i zabavu, a stekao je veliku popularnost u zemljama u kojima je dostupan - Francuskoj, Italiji, Južnoj Africi, Rumuniji, Mađarskoj, Španiji, Njemačkoj, zemljama Beneluksa, Bugarskoj i Poljskoj. Do sada su gledatelji u Rusiji, Ukrajini i zemljama CIS-a ovaj kanal mogli gledati samo na engleskom jeziku.

Programska shema Boomeranga se sastoji od klasičnih crtića kao što su "Scooby-Doo", "Tom i Jerry", "Looney Tunes", "Pink Panther", "The Flintstones", "Garfield", itd. U posljednjih nekoliko godina kanal je stekao veliku slavu zahvaljujući posebnom programskom bloku Cartoonito, koji pomaže djeci da uče o svijetu na zabavan način. Na Cartoonitu se mogu pratiti moderne animirane serije - "Jelly Jam", "Banane u pidžamama", "Ha Ha Hairballs" , "Priča o Cartoonitu"," LazyTown".

media-sat.net prema materijalu preuzetom sa www.telesat-news.net

Nema komentara