Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Vipnet sljedeće sedmice službeno pokreće novu "direct2home" platformu na satelitu Eutelsat 16A

Vipnet od iduće sedmice prelazi na novu znatno napredniju platformu koja će Vip SAT TV korisnicima omogućiti još bolje korisničko iskustvo uz novu ponudu s atraktivnim programima i kvalitetnijom slikom.

Nova 'direct2home' platforma vezana je na satelit EUTELSAT 16° istočno te korisnici sad mogu pratiti stotinjak besplatnih (FTA - Free-to-Air) atraktivnih europskih kanala. Svim Vip SAT korisnicima postojeći prijemnici bit će zamijenjeni do kraja novembra s novim digitalnim satelitskim HD prijemnikom te će moći pratiti i HD programe. Zamjena prijemnika je potpuno besplatna, a prethodno će Vipnetovi djelatnici kontaktirati korisnike kako bi dogovorili termin zamjene. Usluga satelitske televizije dostupna je korisnicima u svim krajevima Hrvatske, što je posebno značajno za ruralna područja.

DTH (Direct-to-Home) označava tehnologiju prijema TV signala preko antene instalirane u domu korisnika, a može se koristiti za Pay TV, kao i za besplatne televizijske kanale. Prelazak na novu platformu najavila je Telekom Austria Grupa, čiji je Vipnet član, na Međunarodnoj broadcasting konvenciji (IBC) u Amsterdamu u septembru ove godine, a Vipnet je prvi korisnik ove napredne DTH usluge unutar Telekom Austria Grupe.

Vip SAT TV usluga može se aktivirati bez i s ugovornom obvezom. Bez ugovorne obveze mjesečna naknada za Osnovni paket iznosi 78,5 kuna, a za Prošireni paket 40 kuna. Korisnicima je na raspolaganju i mogućnost potpisivanja ugovora na 12 ili 24 mjeseca uz određene pogodnosti. Uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci, korisnici prva tri mjeseca ostvaruju 100 posto popusta na Osnovni i Prošireni paket. Ako se korisnik odluči za ugovornu obvezu od 24 mjeseca ostvaruje 100 posto popusta za Osnovni i Prošireni paket u trajanju od šest mjeseci. U oba slučaja popust na Prošireni paket vrijedi samo ako se aktivira istovremeno sa Osnovnim paketom.

Prošireni paket dopunjen je novim atraktivnim programima poput HBO, NAT GEO WILD, DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, 24KITCHEN, dječjim programom BOOMERANG, CINESTAR PREMIER HD te sportskim programima FIGHT CHANNEL, KREATOR TV/EXTREME SPORTS/MOTORS TV. Vip SAT TV će uskoro svojim korisnicima ponuditi i premium HD pakete.

Koristeći trenutno dostupne tehnologije, odnosno IPTV, DTH, OTT i kabel Vipnet može svim korisnicima na području čitavog teritorija Hrvatske ponuditi najbolju televizijsku uslugu i vrhunsko korisničko iskustvo. Također, Vipnet, kao pružatelj kompletnih konvergentnih rješenja, svojim korisnicima uslugu satelitske televizije uskoro će ponuditi uz mogućnost kombiniranja sa ostalim paketima usluga u Vip ponudi.

(media-sat.net)

Nema komentara