Weather (state,county)

Najnovije vijesti

SES obnovio ugovor s tvrtkom Sony Entertainment Television Asia

Satelitski operater SES objavio je danas da je obnovio svoj ugovor sa tvrtkom Sony Entertainment Television (SET) Asia.

Novim sporazumom SET Asia je osigurala snabdijevanje uslugama svojih pretplatnika putem orbitalne pozicije 28.2/ 28.5 E, kao i distribuciju svoje platforme do podružnica diljem Evrope.

SES pruža usluge za gotovo 13 miliona satelitskih domaćinstava diljem Velike Britanije i Irske pomoću četiri satelita smještena na orbitalnoj poziciji 28.2/ 28.5 E. Tvrtka je još uvijek u procesu potpune obnove flote na primarnoj orbitalnoj poziciji: Astra 2F koja je lansirana u septembru 2012., Astra 2E koja je lansirana 30. septembra 2013., i Astra 2G koja će biti lansirana u prvom kvartalu 2014. godine.

Šef komercijalnog ureda u tvrtki SES, Ferdinand Kayser rekao je: "Mi smo oduševljeni što je tvrtka SET Asia izabrala SES kako bi nastavila sa isporukom svojih premium usluga putem orbitalne pozicije 28.2/ 28.5 E. To dugotrajno partnerstvo je dokaz povjerenja tvrtke SET Asia u našu sposobnost pružanja vrhunskih tehnologija koje će osigurati nesmetanu isporuku svojih usluga za pretplatnike."

"Naša prime usluga, SET Asia, nalazi se na satelitu Astra od 1999. godine," rekao je Neeraj Arora, izvršni potpredsjednik SET Asia. "Mi smo pronašli pouzdanost i pokrivenost koju nudi SES i veoma smo zadovoljni što smo obnovili ugovor."

 

Nema komentara