Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Šokantna tvrdnja u vezi Paul Walkera: Nije mrtav, sve je dio filma!?

Vijest o pogibiji poznatog glumca filmskog serijala "Brzi i žestoki", Paula Walkera izazvala je žalost u cijelom svijetu, a u medijima su se pojavile različite vijesti u vezi s ovim glumcem.

Jedan američki građanin je ustvrdio da je danas vidio Paula Walkera u Los Angelesu, a nevjerica velikih televizijskih stanica u Walkerovu smrt i glasine da nema tijela poginulog glumca podstakle su tvrdnje da je cijeli slučaj velika prevara.

Prema nekim tvrdnjama, cijeli slučaj je osmišljen zbog filma "Brzi i žestoki 7" koji u kina dolazi u mjesecu julu 2014. godine. Tako će u uvodu filma biti prikazana scena u kojoj Paul kaže: "To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija," te će otpjevati pjesmu pod nazivom "Six Days" (Šest dana).

Fotografija tijela Paula Walkera:

Mnogi su povjerovali da je na slici koja kruži Twitterom i Facebookom tijelo Paula Walkera. Na fotografiji je zapravo čovjek koji se bavio misionarskim radom u Africi i koji je 2011. godine doživio nesreću.

Vijest da Paul Walker nije poginuo:

Nakon ove slike prikazana je i slika na kojoj je isti misionar, ali ovaj puta nakon oporavka uz tvrdnju da je to Paul Walker, te da je on zapravo živ. I ova vijest je bila lažna jer slika pripada istom čovjeku koji je doživio saobraćajnu nesreću.

Dan prije nego što će poginuti puštena vijest da je poginuo Paul Walker:

Dan prije nego što je poginuo Paul Walker bila je puštena lažna vijest da je poznati glumac umro. Kasnije je razjašnjeno da je vijest da je Paul Walker umro vijest o smrti koja se automatski proizvodi za sve holivudske zvijezde.

trtbosanski

Nema komentara