Weather (state,county)

Najnovije vijesti

19,2E: SportDigital TV isključio CryptoWorks

Operater njemačkog pay-TV sportskog kanala SportDigital TV izvršio je promjene u distribuciji svog kanala na satelitu Astra (19,2°E).

Stanica je završila emitiranje u starom formatu MPEG-2 na frekvenciji 10,921 GHz, pol. H (SR 22000, FEC 7/8), a od sada je dostupna u formatu MPEG-4/SD (H.264). Za distribuciju kanala SportDigital TV do sada je bila zadužena njemačka platforma Sky Deutschland, a od sada će biti luksemburška tvrtka M7 Group.

SportDigital TV je dostupan pretplatnicima platformi Sky Deutschland i AustriaSat. S prelaskom na novi transponder okončano je emitiranje u sistemu kodiranja CryptoWorks (CAID 0D05), čime je operater blokirao ilegalni pristup stanici, tzv. EMU.

Kanal SportDigital TV je fokusiran uglavnom na nogometne prijenose.

Novi tehnički parametri:

* Astra (19,2°E), freq. 12,721 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard + Nagra MA (Sky Deutschland) i Irdeto (AustriaSat)

Napomena: Ovaj članak je isklučivo informativnog karaktera. On ne može poslužiti kao vodič za ilegalni prijem digitalne satelitske televizije niti to preporučuje. Za prijem i praćenje satelitske televizije obavezno je plaćanje pretplate.

Izvor: parabola.cz

Nema komentara