Weather (state,county)

Najnovije vijesti

AXN Spin od 27. februara u platformi Total TV

Od četvrtka 27. februara 2014. godine, pretplatnici satelitske platforme Total TV imat će priliku pratiti kanal AXN Spin.

Ovaj kanal namijenjen je prvenstveno mlađim gledaocima, ali i svim ostalim ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, naučno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih animiranih filmova, reality emisija i muzike. Tako gledaoce AXN Spina očekuju neke od najpopularnijih svjetskih serija kao sto su "Doktor Hu", "Merlin", "90210", "Ljepotica i zvijer", dok je već prvog dana prikazivanja kanala u 21:00 sati na programu premijera novih epizoda serije „Zamijenjene po rođenju".

Takođe, gledaoci ce imati priliku da uživaju i u velikim bioskopskim hitovima poput "Henkoka", "Robokapa", "Alfa-07", zatim crtanim serijama "Naruto" i "Dragonball", kao i popularnim reality emisijama među kojim se izdvajaju „Survivor" i „Kralj čudaka". I ljubitelji muzike će biti zadovoljni, jer će u martu obožavaoci Lady Gage, grupe Kings of Leons, Robina Thicke i Justina Timberlake imati priliku da gledaju njihove nastupe sa „iTunes Festivala 2013".
AXN Spin drugi je kanal iz AXN portfelja dostupan u regionu. Zahvaljujući SBB Telemach grupi ovaj kanal će se emitovati ekskluzivno u Srbiji i Bosni i Hercegovini počevši od 27. februara, a od 1. marta i u Sloveniji.

(personal magazin / media-sat.net)

Nema komentara