Breaking News
recent

Grand televizija od marta!

Nova „Grand televizija" počinje sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu, prenosi Blic.

Emisije „Zvezde Granda", „Grand show" i „Narod pita" na TV "Pink" biće prikazivane do septembra tekuće godine nakon čega emisije prestaju da se emituju na tom programu. „Grand" i „Pink" imaju ugovor do jeseni i obije strane moraju da ga poštuju. Nakon toga, sve emisije prelaze na „Grand televiziju.".

Lepa Brena i Saša Popović su 51% svoje produkcije prodali američkoj kompaniji „KKR investment fond", za 55 miliona eura. Ista kompanija je nedavno za milijardu dolara kupila SBB.

Prodajom 51 odsto ogroman novac se slio u kasu „Grand produkcije", a svaki cent biće uložen u razvoj „Granda" jer je Sašina i Brenina želja da naprave najveću producentsku kuću - prenosi Blic i objašnjava da će „Grand televizija" emitovati program 24 sata. Biće mnogo programa uživo, a neke emisije počinjaće po našem vremenu iza ponoći da bi gledaoci iz Amerike mogli da ih prate u svom večernjem terminu.
Popović, direktor „Granda", nije hio ni da potvrdi ni da demantuje informacije do kojih je došao „Blic". U emisiji „Narod pita" u ponedeljak u 21 sat na „Pinku" uživo će otkriti poslovne planove.

media-sat.net / blic.rs

Nema komentara:

Pokreće Blogger.