Breaking News
recent

Grand televizija startuje 16. aprila

"Grand" televizija je napravljena direktno da vodi računa o estradi i o pjevačima. Pjevači sada imaju svoju televiziju 24 časa dnevno gdje će se promovisati.

Na današnjoj konferenciji za štampu u Avala filmu na Košutnjaku, direktor Grand produkcije Saša Popović, otkrio je planove vezane za budućnost televizije “Grand” ali i demantovao priče da su direktor televizije “Pink” Željko Mitrović i on u svađi.

Ove emisije moći ćete da gledate na Grand kanalu: ”Grand diskoteka”, “Grand koktel”, “Iz profila”, “Halo halo”, “Grand magazin”, “Džipsi end frends”, “Doktori za nesanicu”, “U korak sa…”, “U poseti”, “Grand njuz”, šou u trajanju od 2 sata, gde će se pevači predstavljati svojoj publici, “Vip kuvar” i “Nedeljno popodne”.

Ovom prilikom Saša Popović je rekao da je u “Grand” televiziju uloženo skoro dva miliona evra kao i da neće ovde stati, jer će pored Grand produkcije koja je u principu folk, osnovati i Pop Grand, novu produkciju.

Saša je ispričao kako će izgledati programska šema i kako glaoci mogu da prate ovu televiziju.

- Imaćemo svakog dana 9 sati živog programa. Ovo će biti muzički, zabavno-humoristički program, ali imaćemo i sportskih tema i vesti. Kanal će se videti u nekoliko opcija, ne samo na SBB-u već i na drugim kablovskim operaterima, koji budu zainteresovani, zatim putem satelita i putem striminga, odnosno interneta, koji je otvoren za ceo svet. Dogovorili smo se sa vlasnicima, jedino će “Grand” kanal biti dostupan i u regionu i u dijaspori, Americi, Australiji i Kanadi – objašnjava Saša i dodaje:

- Pink negde vide, negde ne vide, a “Grand” kanal je otvoren kako bi naši pevači mogli da promovišu svoje pesme svuda u svetu.

- U sredu 16. aprila u 18 časova, biće svečana večera povodom otvaranja i početka emitovanja “Grand” televizije gde će se cela estrada naći na jednom mestu. Svoj dolazak najavilo je oko 500 zvanica – najavio je direktor Granda.

 

Saša Popović je ovom prilikom objasnio kako je došlo do toga da proda 51 posto kablovskom sistemu SBB i zašto se “odvojio” od Željka.

- Dva dana pre nego što je trebalo da potpišemo ugovor za Pinkov paket, SBB nam je dao ponudu koju nismo mogli da odbijemo, ovo je takav projekat koji finansijski Željko Mitrović ne bi mogao da isprati. I to je jedini razlog zbog koga smo prešli ovamo, oni su kupili 51 odsto Granda i dali nam mogućnost da se razvijamo maksimalno u svim smerovima- objašnjava Popović.

- Željko Mitrović i ja nismo u svadji, to je bila medijska propaganda. Naš odnos je potpuno korektan i mi se čujemo svaki drugi dan. Sve te priče koje su kružile da smo u svađi, samo su zainteresovale ljude za ovaj naš projekat. To je bila velika reklama za ovo što sada radimo. Ono što mogu da kažem, jeste da mi nećemo otimati pevače jedni drugima – naglašava Saša.

- Ovo što smo mi pokenuli, samo je iniciralo Željka da napravi velike i lepe emisije. Gledaoci će biti na dobitku jer, Pink će podići kvalitet svojih emisija, a na osnovu toga što oni dižu, mi dižemo još jače i veće emisije! Sve što vidimo na Pinku, mi ćemo dići na još bolji nivo. Ovo će biti zdrava konkurencija, ali neće nam biti lako da imamo jedan drugog za protivnika – kroz smeh je ispričao Popović.

telegraf/media-sat.net

Nema komentara:

Pokreće Blogger.