Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Nestašna garaža – novi automobilski serijal na Discovery Channelu

Nestašna garaža je Spin-off hit serijala Brzi i glasni, jedne od najpopularnijih automobilskih emisija na Discovery Channelu. Serijal prati četvero mehaničara, suradnika Gas Monkey Garage radionice u vlasništvu Richarda Rawlinga, koji su odlučili udružiti snage u pokušaju da naprave konkurenciju svojem bivšem suradniku. Hoće li ova skupina odbačenih biti sposobna profitirati od svoje radionice ili će ih pogreške stajati posla? Nestašnu garažu pratite subotom u 20:00 na Discovery Channelu, počevši od 14. februara.

Tijekom prve dvije sezone Brzih i glasnih, Rawlings, vlasnik Gas Monkey Garage, imao je niz problema sa svojim briljantnim i živopisnim mehaničarima Tomom Smithom i Jordanom Butlerom. Nakon što su se zadnjoj sezoni napokon razišli, Smith i Butler su se udružili s automobilskim znalcima Thomasom Weeksom i Scottom McMillanom ne bi li pokrenuli svoju radionicu, Fired Up. Novi posao je njihova prilika da postanu konkurencija Gas Monkey garaži i da dokažu svima svoje sposobnosti u svijetu hot roda. '67 Chevelle, '57 Gasser, '65 Mustang fastback, '69 Barracuda, '53 Mercuryi i '58 Ford Fairlane neki su od modela kojima će se mehaničari baviti u serijalu Nestašna garaža.

Tom Smith je već kao dijete radio na automobilima, a kao odrastao se čak i neko vrijeme utrkivao. Sada Smith koristi svoje vještine u proizvodnji i popravcima automobila s posebnim naglaskom na kvalitetu vožnje.

Thomas Weeks je oduvijek prolijevao svoju krv znoj i suze za automobile. Kao dječak, promatrao je svog oca koji je radio čuda na autima u njihovoj kućnoj garaži. Držeći se stajališta da su dobri automobili jedina prava investicija, a ne dionice ili nekretnine. Proveo je cijeli život proučavajući trendove u automobilskoj industriji.

Scot McMillan je oduvijek sanjao da postane vlasnik radionice. Njegov prvi poslovni pothvat Scot Rod's Garage izrodio se iz garaže njegovog oca. Ondje je McMillan još kao srednjoškolac zajedno s Aaronom Kaufmanom napravio svoj prvi uspješni posao.

Jordan Butler koji ima diplomu iz proizvodnje, uređenja i razbijanja automobila, počeo je raditi u garaži svog oca čim je prohodao. Rastavljao je i sastavljao motocikle i druga vozila. Tijekom godina, osim za Gas Monkey Garage, radio je za mnoge druge radionice, a njegovi su automobili osvajali brojne teksaške utrke.

Ekipa Fired Up Garage radionice se uzda u svoj novi poslovni pothvat, odlučni su dokazati da mogu uspjeti u automobilskom svijetu. Nažalost dostići uspjeh u svijetu automobila će se pokazati puno težim zadatkom nego što su planirali. Dok im na svakom koraku Richard Rawlings otežava posao, izgradnja poslovnog carstva možda će biti preveliki zalogaj za njih.

Nema komentara