Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Lake Fest promo party ovog petka u Sarajevu uz Mikrija Mausa i Bvanu Herbalajzera

U sarajevskom klubu Kaktus, 31. jula 2015.  će se održati Lake Fest promo party na kojem će nastupiti Mikri Maus i Bvana Herbalajzer. Na partyju ćete se moći informisati o festivalu, a pripremljena su i iznenađenja za posjetioce.

Osim Mikrija Mausa i Bvane Herbalajzera, na partyju, kao lokalna podrška nastupaju Shtela, Nake, Aki & Valderama te DJ Marakoon.
Ulaznice po cijeni od 7KM se mogu kupiti u Rock Teatru (Čobanija 10).

Lake Fest se održava od 11. do 14. augusta u Nikšiću. Više informacija o festival potražite na Lakfefest.me. Prva tri dana festival će se odžati na platou Doma revolucije, u centru grada gdje je ulaz za sve posjetioce BESPLATAN. 14., 15. i 16. augusta, na Krupačkom jezeru, cijena trodnevne karte je 25 eura dok je cijena jednodnevne karte 10 eura.

Također, zvanično pivo manifestacije Nikšićko Pivo će ove godine iznenaditi potrošače sa specijalno dizajniranom festivalskom etiketom.

Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0,33 l prenosi duh festivala kroz novu etiketu na kojoj se nalaze neka od najzvučnijih imena izvođača koji će nastupiti na Krupcu u avgustu.

Nema komentara