Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Filmovi koje bi glumci najradije zaboravili

Da mogu da vrate vrijeme, ove zvijezde vjerovatno bi odbile uloge u pojedinim filmovima na koje baš i nisu ponosne. Bez obzira na to koliko su talentovani, neki glumci su imali promašaje pri samom izboru nekog filma u kojem će glumiti.

Silvester Stalone, "Zabava kod Kiti i Studa"

Ovo je prvi film u kojem se pojavio, za kojeg je dobio 200 dolara. Ne može mu se baš jako prigovoriti jer je, prema njegovim navodima, jedva sakupljao za običan život u to vrijeme. Kad je uspio u Holivudu, producenti filma su mu ponudili da otkupi prava, ali ih je odbio uz izjavu da film niti za dva dolara ne bi kupio koliko mu se gadi.

Hali Beri, "Žena Mačka"

Ova glumica mrzi svoju ulogu u ovom filmu, te je jednom prilikom izjavila: "Hvala vam što ste me stavili u ovaj grozni film. Bilo je to upravo ono što je mojoj karijeri trebalo."

Džordž Kluni, "Povratak paradajz-ubica"

Srećom, niko u stvari nije pogledao ovaj film, pa je Džordž neokrznuto izašao iz cijele priče. Jer, da je iko u stvari pogledao ovaj užas, Džordž ne bi nikad dobio ulogu koja mu je omogućila da postane glumac A+ kalibra.

Ejmi Adams, "Psycho Beach Party"

Parodija filmova o suludom ubici tek je drugi film u kojem se Ejmi pojavila. Ona se u stvari pojavljuje samo kratko, ali ta kratka scena je tačno ono što Ejmi želi zaboraviti. Naime, u jednom trenutku njen momak joj otrgne donji dio kupaćeg i ostavi je na plaži. Ne treba spomenuti kakvo lice Ejmi napravi ako je upitate nešto o filmu.

Mila Kunis, "Američki Psiho 2"

Glumica je izjavila kako je to trebalo da bude drugačiji projekat.

"Ali je premontiran, ne znam. Loše", rekla je glumica.

Izvor: nezavisne.com

Nema komentara