Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Novi James Bond stiže u kina

Daniel Craig se vraća na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu. Premijera filma Spektra će se održati 4. novembra samo u bioskopu "Cineplexx Ušće Shopping Center" u terminu od 20 časova.

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gdje će upoznati Luciju Skiaru, prelijepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca.

Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih, novi direktor sektora za nacionalnu bezbjednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, koga vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja Spektre. Kao ćerka ubice, Medlin razumije Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja koga sve vrijeme pokušava da pronađe.

Posljednji put u ulozi Jamesa Bonda našao se fenomenalni Daniel Craig, dok je uloga glavnog negativca povjerena dobitniku prestižne nagrade Oskar Christoffu Waltzu. Režiju potpisuje Sam Mendes, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Naomi Haris, Andrew Scott i mnogi drugi.

Izvor: nezavisne.com / story

Nema komentara