Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Novi kanal LIFE AND HOLIDAY na satelitu Eutelsat 16A

Na poziciji test kanala European Student Channel na satelitu Eutelsat 16A s emitiranjem je započeo regionalni turistički kanal pod nazivom LIFE AND HOLIDAY. Novi kanal će emitirati u terminu od 08.00 do 24.00h nekodirano.

"Kanal je namijenjen gledaocima koje interesuju turističke destinacije, kao i aktuelne informacije iz svijeta turizma. Naši gledaoci će imati mogućnost da se upoznaju sa izuzetno povoljnom ponudom turističkih aranžmana i da po specijalnim uslovima putuju na željene destinacije. U okviru programa prezentovaćemo kvalitetne hotele, restorane, destinacije,... kao i potencijal sportskog turizma (golf, polo, ski,..) i nezaobilazni vinski turizam u regionu. Ovo je samo jedan dio sadržaja koji će gledaocima biti dostupan na novom kanalu i na web stranici http://lifeandholiday.com", rekao je ekskluzivno za media-sat.net Boban Savić, direktor kanala.

EUROPEAN STUDENT CHANNEL će nakon dužeg testiranja početi emitiranje programa od 0.00 - 8.00 svakog dana, u saradnji sa eminentnim univerzitetskim ustanovama u regionu i Evropi.

Tehnički parametri:


* Eutelsat 16A (16 ° E) frekvencija. 11,304 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

Autor: media-sat.net

 

Nema komentara