Breaking News
recent

Eurosport i EBU potpisali ugovor za prijenos elitnih European Athletics takmičenja do 2019.

Eurosport je produžio multiplatformska prava na prijenose elitnih takmičenja u organizaciji European Athletics-a i time osnažio svoju posvećenost olimpijskim sportovima.

Sveeuropski sporazum postignut sa EBU-om (Europska radiodifuzijska unija), odnosi se na serije najboljih atletskih događaja u iduće četiri godine. Počinje se primjenjivati od Europskog atletskog prvenstva koje se od 6. do 10. srpnja 2016. održava u Amsterdamu. Sporazum takođe uključuje prijenos Europskog dvoranskog atletskog prvenstva 2017. i 2019., te Europskog timskog atletskog prvenstva 2017., 2018. i 2019. godine.

Eurosport se je etablirao kao vodeće odredište za ljubitelje olimpijskih sportova“, izjavio je Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta. „Ovaj sporazum pokazuje našu privrženost atletici i olimpijskom pokretu dok s veseljem iščekujemo početak prijenosa Olimpijskih igara širom Europe 2018. godine.“

Prijenos ovogodišnjeg Europskog atletskog prvenstva obogatit će Jonathan Edwards, legendarni skakač troskoka, koji je postao glavni komentator na Eurosportu. Jonathan Edwards će komentirati ono najbolje od programa za 2016. godinu, kao i Olimpijske igre od 2018.

Sporazum još jače podupire posvećenost Eurosporta atletici, tako da će gledatelji moći uživati u prijenosima odabranih mitinga (dvoranskih i na otvorenom), glavnih maratona širom svijeta te IAAF Dijamantne lige*.

*prava za prenošenje IAAF Dijamantne lige Eurosport ima u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Okeaniji.

O Eurosportu

Eurosport, sportska mreža u vlasništvu Discoveryja, povezuje obožavatelje i sportaše na najvećim sportskim događajima. Kanali Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosportnews dosežu 243 miliona kumulativnih pretplatnika u preko 99 zemalja u Europi, oceanskoj Aziji, Africi i Bliskom istoku. Eurosport.com je vodeća europska web stranica posvećena sportskim vijestima s 23 miliona posjetitelja mjesečno. Eurosport Player pruža pristup najvećim sportskim događajima, dostupnim u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju u 52 zemlje. Eurosport Events specijaliziran je za upravljanje i promicanje međunarodnih sportskih događaja. Više informacija možete pronaći na stranici corporate.eurosport.com

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.